Evenementen

Voor onze grootste klant, het Pietermaai District, organiseert Evento al meerdere jaren verschillende grote events in Pietermaai zoals de ‘XXL Pagara Party’, ‘Koningsdag’ (voorheen Koninginnedag) en de ‘Christmas Fair’. Alle evenementen hebben zich in het afgelopen jaar  in omvang toegenomen. Zo waren er vorig jaar 12 stands op de Christmas Fair, afgelopen jaar is dat ruim verdubbeld naar 25 stands en zijn er plannen om het evenement dat inmiddels bijna niet meer op het terrein van ‘t Klooster past, nog meer ruimte te geven waardoor het zal uitgroeien tot één van de grootste evenementen rondom Kerst op Curaçao.

Naast evenementen in het Pietermaai District organiseert Evento ook evenementen speciaal voor kinderen. Je kunt hierbij denken aan onze vakantieplannen die na het succes van vorig jaar, tijdens elke schoolvakantie georganiseerd gaan worden. Daarnaast biedt Evento ook activiteiten aan in verschillende thema’s door het jaar heen. Je kunt hierbij denken aan activiteiten rondom Halloween of bijvoorbeeld Sinterklaas.

Het laatste jaar is Evento bezig geweest met het uitbreiden van het aantal events in Pietermaai District. Na het grote succes van de afgelopen editie van ‘Pietermaai Proeft’ wordt het nu een jaarlijks terugkomend event en zal het dit jaar weer in oktober plaatsvinden. Daarnaast zal Evento voor het eerst dit jaar naast Koningsdag ook een ‘Koningsnacht’ organiseren en zal dit jaar ook voor het eerst het evenement ‘Jazz Week’ plaatsvinden in Pietermaai District.

Eveneens voor het eerst dit jaar, wordt op Curacao het ‘International BlueSeas Festival’ georganiseerd. Evento heeft de eer om dit nieuwe evenement te hosten in de wijk Pietermaai District en werkt nauw samen met de organisatie van het IBSF om dit evenement tot een succes te maken.

Door deze evenementen heeft Evento inmiddels ruime ervaring opgedaan in het organiseren en uitvoeren van grote events. Het afgelopen jaar hebben ruim 8000 bezoekers Koningsdag met ons gevierd. Dit maakt Koningsdag to een van de grootste evenementen van Curacao.

Wil je ook een evenement organiseren of heb je de expertise nodig van Evento, neem dan contact op met Evento Curacao.