Over Ons

Jarenlange ervaring in toerisme en het organiseren van kleine en grote events dragen bij aan de kwaliteit van dit jonge, frisse en enthousiaste bedrijf.

Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsborrel of een teambuilding event, Evento Curacao zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van een volledig verzorgde dag zonder jezelf ergens druk over te maken.

Dapper, onvoorstelbaar gedreven, grenzeloos creatief en buitensporig enthousiast. We hebben het over de gemeenschappelijke eigenschappen van onze medewerkers. Evento Curaçao bestaat uit een klein maar fijn team van ervaren en kundige professionals. Ons kantoor in het hart van het bruisende Pietermaai District staat bol van de inspiratie! De sfeer bij Evento Curaçao is gemoedelijk, behulpzaam en gewoon beregezellig! Zo blijkt ook uit de liters koffie die we slijten aan de grote hoeveelheid binnenwandelaars die ‘even een bakkie komen doen’.

Ons Team:

Marijke Hoos – oprichter, eventmanager, socialmediaspecialist, duizendpoot
De beauty en brains achter Evento Curaçao. De reislustige Marijke heeft al veel van de wereld gezien. Ze verhuisde van Curaçao naar Nederland, daarna naar Engeland, heeft de hele wereld over gereisd en is daarna weer teruggekeerd naar het eiland waar haar roots liggen. Met bergen ervaring op zak en een avontuurlijke instelling is ze het volgende avontuur aangegaan: Evento Curaçao. En niet zonder succes! Als een ware socialmediafreak heeft ze een mateloze passie voor Facebook. Na de nodige ervaring en kennis te hebben opgedaan, mag ze zichzelf inmiddels een echte socialmediaspecialist noemen. Met haar social media kennis helpt ze gepassioneerd de socialmediastrategie van bedrijven woord en beeld te geven.

remcoRemco Lingsma – designer, eventmanager
Remco is na zijn opleiding hogere informatica gaan werken als productmanager voor Bowers & Wilkins in Engeland. Daar is hij betrokken geweest bij grote internationale evenementen waarvoor hij de hele wereld over is gereisd, van Dubai tot Siberië en India tot VS. Sinds 2012 woont en werkt hij op Curaçao, waar hij bij vele evenementen van Pietermaai een rol heeft gespeeld. Remco kent dus de klappen van de zweep als het gaat om evenementen organiseren op Curaçao. Met zijn ICT-achtergrond biedt hij ook ondersteuning op het gebied van social media.

veronicaVeronica Andriessen – Sint Jago – eventmanager, doorpakker, ondernemer
Er zijn maar weinig dingen die ze niet gedaan krijgt. Veronica is een ervaren eventmanager met een weergaloze overtuigingskracht en tomeloze energie. Met haar jarenlange ervaring in de evenementenwereld en grote persoonlijke netwerk stipt ze snel en efficiënt de juiste weg uit voor ieder evenement op Curaçao. Met haar uitzendorganisatie Flex Work Curaçao levert ze ook getraind horecapersoneel voor bedrijven, evenementen en festivals op Curaçao. Juist, dat zeiden we al: er zijn maar weinig dingen die ze niet gedaan krijgt.

pattyPatty Varekamp – Freelance communicatiespecialist, tekstschrijver, creatieveling
Patty versterkt Evento Curaçao op het gebied tekst, heel veel tekst. Als freelance tekstschrijver ondersteunt ze ons in het schrijven van pakkende, wervende en onderscheidende teksten voor diverse (online) platforms. Patty woont en werkt sinds 2010 op Curaçao. In 2013 is ze haar schrijftalent zelfstandig verder gaan ontwikkelen door als freelancer aan de slag te gaan. Wij werken sinds 2015 als een geoliede machine succesvol met haar samen. Patty begrijpt onze filosofie en ze heeft een groot inlevingsvermogen, waardoor ze zich gemakkelijk in onze uiteenlopende opdrachtgevers kan verplaatsen. We hebben daarom aan een half woord genoeg met elkaar en kunnen snel schakelen.

pattyNiquelle Averkamp – Freelance Vertaler, Tekstschrijver
Geboren in Nederland, 10 jaar lang op Curaҫao gewoond en gewerkt, en inmiddels woont ze al jaren in Florida. Ze heeft een Bachelors degree in Advertising & Public Relations, een Masters degree in Business Administration, en heeft in verschillende sectoren gewerkt, waardoor ze makkelijk ook gecompliceerde teksten goed kan vertalen. Ze houdt van reizen, koken, en avontuur, en is op dit moment zelfs voor piloot aan het studeren. Ook al woont ze niet meer op Curaҫao, ons eiland heeft altijd een speciale plek in haar hart. Vanwege haar ervaring, en het feit dat ze dagelijks twee talen spreekt, werkt ze tegenwoordig als freelance vertaler en tekstschrijver voor verschillende bedrijven op Curaҫao en dus ook voor Evento Curaҫao.