Evento Curacao is een evenementenbureau, gevestigd in het Pietermaai District, dat gespecialiseerd is in het organiseren en begeleiden van kleine en grote events, voor ieder wat wils. Naast het bedenken en uitvoeren van allerlei verschillende events is Evento actief binnen meerdere bedrijfstakken. Zo verhuurt Evento verschillende spelactiviteiten en bieden zij social media support aan instanties en bedrijven.

Events
Jaarlijks organiseert Evento meerdere grote events in en rondom het Pietermaai District die bezocht worden door duizenden bezoekers. Hierbij kunt u denken aan Koningsnacht en Koningsdag, het Curacao International BlueSeas festival, Pietermaai Proeft, de Christmas Fair en niet te vergeten de Pagara Party XXL.

Evento is bij alle facetten van het evenement betrokken, van A tot en met Z. Het zorgen voor een gestroomlijnde inschrijfprocedure, regelen van de dranghekken, de uitvoering, noem het maar op, Evento is overal bij! Weet je niet hoe je een event van de grond krijgt of is er hulp nodig bij andere zaken dan ben je bij Evento aan het juiste adres.

Teambuilding / groepsactiviteiten
Evento Curacao is, zoals vele bedrijven, klein begonnen. Teambuildingsuitjes en bedrijfsuitjes, maar ook uitstapjes georganiseerd voor een vriendengroep en/of familie zijn de specialiteiten van Evento. Evento biedt een breed portfolio aan opties, maar kan ook zorgen voor custom made events. Voor Evento Curacao is bijna niks te gek en maken zij het mogelijk. Vanuit de filosofie van het organiseren van kleine events is Evento het steeds groter gaan aanpakken.

Social Media – Going Social
Zoals eerder is aangegeven is Evento meer dan alleen een evenementenbureau met een breed portfolio. Zo kan je ook bij Evento terecht voor Social media support. Door middel van Social media marketing wist Evento het Pietermaai District mooi op de kaart te zetten en doen zij o.a. de Social media voor de grootste verzekeringsmaatschappij van het eiland, namelijk ENNIA.

Eens per jaar organiseert Evento ook een Social Media Week (#SMWCUR) waar een ieder zich voor kan aanmelden. Of het nou voor je bedrijf is of prive, de social media goeroes praten je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de social media wereld.

Klik op de foto’s hieronder voor meer informatie over de verschillende projecten.