Social Media Support

sociale-mediaJe kunt tegenwoordig niet meer om social media heen. Ten eerste natuurlijk omdat jouw doelgroep dagelijks op social media zit. Maar vooral ook omdat social media ontzettend veel voordelen brengt voor bedrijven.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • je social media kunt inzetten voor het uitbreiden van je netwerk?
  • je heel gericht kunt adverteren op social media?
  • je social media perfect kunt gebruiken voor het werven van nieuwe klanten?
  • het vertrouwen van je doelgroep stijgt wanneer je actief bent op social media?

Het is een gemiste kans als jij jouw social media niet goed of zelfs helemaal niet onderhoudt. Alles uit social media halen kost veel tijd. Tijd die je waarschijnlijk liever anders besteedt. En daarom is het verstandig om jouw social media uit te besteden!

Wij merken dat veel bedrijven graag aan de slag willen met social media marketing, maar dat de uitvoering hiervan niet altijd lukt. Een plan is snel gemaakt, maar er is te weinig tijd, kennis en mankracht binnen de muren van kantoor. Dan is het uitbesteden van je social media een goed idee. Je kunt bij Evento Curacao met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel beleid de accounts van onze klanten: groot en klein. Zodra er iets gebeurt, zitten wij er bovenop!

Het team van Evento is gespecialiseerd in het beheren van social media van derden. Wij doen dagelijks niets anders dan adviseren, creëren, plaatsen, liken, communiceren, adverteren en nog veel meer. Het social media bloed stroomt door de aderen van ons ervaren team van communicatie- en (social) mediaspecialisten. Kortom, we staan te popelen om voor jou een persoonlijke social media strategie op te stellen, jouw online zorgen uit handen te nemen en alle kansen te benutten die voor jou op de loer liggen.