Team building

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. Het doel van deze activiteiten is om de onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Teambuilding wordt regelmatig georganiseerd door bedrijven en instellingen zoals scholen en sportteams. Teambuilding kan verschillende soorten activiteiten omvatten, zowel mentaal (puzzels en vraagstukken) als fysiek (sportactiviteiten ed.).

De meest voorkomende opdrachten zijn:

  • Opdrachten gericht op communicatie en het geven van feedback.
  • Problemen oplossen.
  • Hindernissen overwinnen.
  • Opdrachten waarbij communicatie belangrijk is.
  • Opdrachten waarbij onderling vertrouwen vereist is.

Heeft u een specifiek aandachtspunt voor uw groep, laat het ons dan weten, dan richten wij onze activiteiten daarop.

 

Teambuilding voor kleine groepen of beperkt budget

Het is één van de trends die we steeds vaker voorbij zien komen: teambuildings die opgezet worden voor kleinere groepen. In plaats van er met het gehele bedrijf op uit te trekken, wordt de teambuildingactiviteit steeds vaker georganiseerd voor een specifieke afdeling of team. Voordeel van het organiseren van een activiteit voor een kleine groep of een deel van de afdeling is dat er aandacht besteed kan worden aan een specifiek vraagstuk binnen de groep/het team. Bedrijfsuitjes, georganiseerde activiteiten voor vrienden/families en vrijgezellenfeestjes. Waarom zou je zelf je hoofd breken om invulling te geven aan een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenavond als wij dat allemaal voor je uit handen kunnen nemen. Je hoeft zelf niets te plannen. Het enige wat je moet doen is je wensen aan geven, de activiteit te boeken en op de geplande dag komen opdagen. Een activiteitenbegeleider zal je opwachten, speluitleg geven en jullie op pad sturen of aan het werk zetten. Een geheel verzorgde dag vol plezier met hapjes en drankjes kunnen door ons verzorgd worden.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor het plannen van een onvergetelijke dag!

 

Evento heeft voor Scuba Lodge haar jaarlijkse personeelsdag georganiseerd. Rene en Marijke hebben gezorgd voor een uitgebreide auto puzzeltocht waarbij de nadruk lag op teambuilding, activiteit en plezier! Zowel de voorbereidingen als de organisatie op de dag zelf verliepen uitstekend. Rene en Marijke zijn flexibel, origineel en zeer prettig in hun communicatie. Ze denken echt mee met het bedrijf. Volgend jaar zeker weer! – Yvette Kuijper, Scuba Lodge & Suites